Vacanța de Paște cu Himalaya Travel

Vacanţa de Paște se suprapune cu luna aprilie, singura lună din an în care poți să schiezi pe pârtii, să îmbraci tricoul de ciclist sau să mergi la drumeții și escaladă în orice zi, după pofta inimii!

Echipa Himalaya Travel vine în întâmpinarea copiilor cu trei tipuri de tabere pentru Vacanța de Paște:

  • Tabere de Bicicletă
  • Tabere Treasure Hunt
  • Tabere de Schi.

Indiferent ce alegeți să faceți, puțină mișcare în vacanță nu ne strică, ne aprinde apetitul pentru sport și ne consumă energia.

Taberele de bicicletă si cele de Treasure Hunt din România, organizate la Râșnov, sunt propuse pentru a ne dezmorti puțin după sezonul de iarnă și pentru a ne intra în formă pentru vară. Vacanța de Paște ar trebui sărbatorită cum se cuvinte! Sărbătorile Pascale se apropie, avem vreme bună și energie cât cuprinde…este numai bine sa dăm frâu liber imaginației în cadrul atelierelor de creație și a atelierelor de educație outdoor, să parcurgem cele mai frumoase trasee de bicicleta din Transilvania si sa descoperim indiciile ascunse ale acestui taram istoric.

Taberele de schi din Austria, organizate la Hintertux și la Stubaier Gletscher, sunt pentru cei care vor să prelungească iarna și să se bucure în continuare de zapadă și de schi. Terasa panoramică, Snowpark-ul, Peștera de la 3000 de metri, Tuxer Fernhaus sunt doar câteva din atracțiile de pe ghetarul de la Hintertux, iar ultima săptămană de schi a sezonului este rezervată pentru cei mai pasionați dintre schiori, pe ghetarul de la Stubai. Am ales să mergem în zone în care pârtiile de schi și snowboard sunt practicabile pe tot parcursul anului și care ne oferă posibilitatea de a ne bucura de un progres vizibil. Propunem acest tip de tabere celor cu nivel de schi mediu și peste mediu, celor care au depăsit nivelul de schi “în plug” și pot coborî autonom o pârtie de înclinație medie.