Vacanța de vară alături de Himalaya Travel

Ce altă perioadă din an e mai frumoasă pentru copii decât vacanța de vară? Noi credem că nici una, vacanța de vară e momentul perfect pentru a cunoaște și descoperi  lucruri noi, e momentul unei aventuri la sfârșitul căreia să avem trecute în jurnal clipe minunate de care să ne amintim cu plăcere tot anul.

Și pentru că iubim România și tot ce are ea de oferit, mare parte din taberele noastre se desfășoară pe aceste meleaguri pe care le explorăm an după an alături de copiii de toate vartstele.

În fiecare an propunem atât destinațiile consacrate și iubite de copii, precum Retezat, Izverna, Cornățel, Râșnov, Azuga etc. cât și locuri noi. Pentru această vară am îmbogățit programul cu trei tabere noi, una în Austria una în Făgăraș și alta la Viscri.

În ceea ce privește tematica taberelor, aceasta este cât se poate de diversă, reușind astfel să ne adresăm cât mai multor copii pe care să îi îmbiem la activități în aer liber. Am propus astfel tabere de drumeție, de escaladă, de mountain-bike, de echitație, de fotografie și tabere speciale pentru cei mici (4-7 ani). Pe lângă tematica taberelor, în fiecare dintre ele vom susține o serie de ateliere de ecologie, de dezvoltare personală, de orientare, de prezentare a zonei, a florei și faunei locale. Am inclus în programul nostru atât un curs de primul ajutor cât și alte activităti sportive (tir cu arcul, înot) astfel încât participanții să între în contact cu cât mai multe activități și situații de pe munte și să a prindă drag de activitățile în natură.