Vacanța de vară alături de Himalaya Travel

Ce altă perioadă din an e mai frumoasă pentru copii decât vacanța de vară? Noi credem că nici una, vacanța de vară fiind momentul perfect pentru a cunoaște și descoperi lucruri noi, momentul unei aventuri la sfârșitul căreia să avem trecute în jurnal clipe minunate de care să ne amintim cu plăcere tot anul.

Și pentru că iubim România și tot ce are ea de oferit, mare parte din taberele noastre se desfășoară pe aceste meleaguri pe care le explorăm an după an alături de copiii de toate vârstele.

În fiecare an propunem pentru vacanța de vară atât destinațiile consacrate și iubite de copii, precum Viștisoara – Țara Făgărașului, Isverna, Cornățel, Râșnov – Piatra Craiului etc., cât și locuri noi. Pentru vara următoare am îmbogățit programul cu câteva tabere noi, pe care le vom anunța în curând.

În ceea ce privește tematica taberelor, aceasta este cât se poate de diversă, reușind astfel să ne adresăm cât mai multor copii pe care să îi îmbiem la activități în aer liber. Am propus astfel:

Pe lângă tematica taberelor, în fiecare dintre ele vom susține o serie de ateliere de ecologie, de dezvoltare personală, de orientare, de prezentare a zonei, a florei și faunei locale. Am inclus în programul nostru atât un curs de primul ajutor cât și alte activităti sportive, astfel încât participanții să între în contact cu cât mai multe situații de pe munte și să prindă drag de momentele petrecute în natură.

Instructorii noștri abia asteaptă să vă cunoască și să-și împărtășească cunoștințele. Vă așteptăm!