Loading Events

Tabără la cort în Piatra Craiului

28 iulie - 3 august

Inca de la plecarea din Bucuresti suntem entuziasmati pentru ca stim ce o sa urmeze: o saptamana complet diferita de toate celelalte. O saptamana in mijlocul naturii, in inima padurii, o saptamana in care vom lega prietenii trainice. Parcului National Piatra Craiului  este caracterizat de cea mai lunga si cea mai inalta creasta de calcar din tara, care ne surpinde cu un deosebit spectacol vizual, datorat unei mari varietatii de relief si abrupturi spactaculoase (colti de stanca, ace, muchii, turnuri, brauri, hornuri etc).
“Craiul“ este un colt de rai vizitat de oameni din toata lumea. Desi aparent neschimbat, el ne asteapta cu ceva nou de fiecare data, la fel de spectaculos si de fascinant.

PERIOADA 28 iulie – 03 august 2024 (Duminică – Sâmbătă)
TEMATICA Drumeție
VÂRSTA 10-17 ani
ACTIVITĂȚI
Parcurgerea mai multor trasee din Parcul Național Piatra Craiului. Zona Plaiul Foii reprezintă punctul principal de intrare către creasta Craiului, de unde accesăm ușor Cerdacul Stanciului, Grota Stanciului, Peștera Dâmbovicioara, Prăpăstiile Zărneștilor sau Marele Grohotiș. Cei experimentați au acces către creastă, pe la refugiul Diana, Valea Crăpăturii sau Șaua Funduri.
INSTRUCTORI Pentru fiecare grup de aproximativ șase copii este alocat un instructor Himalaya Travel
CAZARE La cort, în campingul de lângă cabana 7 Crai. Himalaya Travel pune la dispoziție corturile pentru această tabăra, participanții având nevoie de sac de dormit și izopren.
MASĂ 3 mese/zi și gustări
TRANSPORT Plecarea se face din București, cu microbuze de 9 locuri sau autocar, în funcție de mărimea grupului.
PREȚ 2590 RON
ÎNSCRIERE Pentru înscriere completați formularul de mai jos sau trimiteți un e-mail la [email protected]

Distribuie acest eveniment

8537467
DD
zile
HH
ore
MM
min
SS
sec

Detalii

Data de început:
28 iulie
Data de sfârsit:
3 august
Preț:
2590RON
Categorii eveniment:
, ,
Cui se adresează:

Locație

Parcul Național Piatra Craiului
Parcul Național Piatra Craiului Romania + Google Map

Formular de înscriere

Completează formularul de mai jos dacă dorești să te înscrii sau doar să primești informații suplimentare despre aceast eveniment.