Tabere de vară în străinătate (de hiking și mountain-bike)

Dacă am vrea să descriem o vacanță de neuitat… atunci cu siguranță descrierea s-ar potrivi perfect cu tabăra din Saalbach (Austria), cu cea din Thassos (Grecia) sau cu cea din Dolomiti (Italia).

Pentru că siguranța copiilor este pe primul loc am ales Austria și Italia datorita transportului facil și sigur cu avionul, si insula Thassos pentru distanța scurtă față de România (ajungem pe insulă în după amiaza plecării din București după un drum de aprox. 600km).

Înscrierile se fac până la 25 mai, așadar trimite-ne un email sau sună-ne și locul este rezervat!

Detalii la linkurile de mai jos:

Deși iubim și apreciem România pentru toate lucrurile frumoase pe care le are de oferit și ne plimbăm toată vara prin munții ei, ne-am decis că de două ori pe vară să explorăm și alte meleaguri și să ne bucurăm de peisaje cu totul diferite de cele de acasă.
Aceste tabere de vară în străinătate reprezintă “cireasa de pe tort” a taberelor de vară, momente de evadare de acasă și de relaxare pe plajele frumoase ale Greciei sau în pădurile umbroase ale Austriei.  Taberele din Thassos și Lungau se adresează copiilor de peste nouă ani.
Am ales Grecia și Austria pentru că sunt destinații apropiate de România și ușor accesibile, dar cu o infrastructura pentru mountain-bike mult mai pusa la punct și cu peisaje minunate și numai bune de explorat.

Aceste tabere sunt îmbinarea perfectă dintre efortul depus la pedalat și relaxarea de după.

Având experiența anilor trecuți, noi nu vom rata cu sigurantă aceste tabere!