Locuri disponibile în tabere – update 9 februarie 2021

/
Iată situația locurilor disponibile în taberele iernii la data de 9 februarie 2021!

21-27 februarie – O săptămână cu pârtii de schi neaglomerate

/
Pentru că avem zăpadă din belșug, suplimentăm locurile in tabăra din 21-27 ianuarie la Hotel Ana din Poiana Brașov, în această săptămână care se suprapune peste vacanța mai multor școli private. Vă așteptăm!

MiniDRAMATURGIE colaborativă | atelier de scriere dramatică

/
Pentru că avem zăpadă din belșug, suplimentăm locurile in tabăra din 21-27 ianuarie la Hotel Ana din Poiana Brașov, în această săptămână care se suprapune peste vacanța mai multor școli private. Vă așteptăm!

23 ianuarie – Clabucetul Taurului

/
Pentru duminica viitoare (23 ianuarie) vă propunem o tură cu priveliști minunate asupra Bucegilor și a zonelor învecinate. Traseul este ușor, cu plecare din Azuga și având punctul terminus la altitudinea de 1.520 metri, pe Vf. Clăbucetul Taurului.

Starea pârtiilor în Poiana Brașov – 14 ianuarie

/
Condiții foarte bune de schi în Poiana Brașov!Începând de astăzi, temperaturile sunt în scădere, ninsoarea apare din nou, iar pe finalul săptămânii așteptăm un ger năprasnic.
hintertux 2020

Calendarul taberelor de schi 2020-2021

/
Dragi părinți, încrederea voastră ne-a dat curajul de a merge înainte iar experiența acestei veri ne face să intrăm bine pregătiți în sezonul de iarnă. Pentru că am anunțat perioadele taberelor de schi încă din primăvară atât pentru Poiana Brașov cât și pentru Austria, locurile pentru vacanțe sunt în proporție de 80% ocupate, așadar vă rugăm să vă uitați peste calendarul taberelor de iarnă și să vă rezervați locurile disponibile.

Reguli noi la plecarea in tabere si pe parcursul taberelor // Covid-19

/
Avand in vedere contextul actual, va informam ca exista cateva reguli pe care o sa le impunem pe parcursul deplasarii cat si in tabara, pe care le regasiti aici, si pe care va rugam sa le aduceti la cunostinta participantilor. 

Test Covid 19 necesar pentru participarea in taberele din august si septembrie 2020

/
Pentru participarea in taberele lunii august si septembrie, este necesar un test negativ Covid19, facut cu 72 de ore inainte de data inceperii taberei. Datorita faptului ca plecarile sunt in zilele de luni, este posibil ca cei care fac testul vineri, sa nu primeasca rezultatul pana luni. Avand in vedere aceasta situatie, acceptam si un test facut in zilele saptamanii premergatoare taberei (preferabil miercuri-joi), cu conditia sa expuneti copilul la minime interactiuni cu alte persoane dupa efectuarea testului.