Tabere internationale de schi, snowboard, drumeție și mountain-bike

Tabere de vară de hiking și mountain-bike

Dacă am vrea să căutăm o vacanță de neuitat, atunci cu siguranță descrierea s-ar potrivi perfect cu cele doua tabere internaționale organizate de Himalaya Travel, în Insula Thassos (Grecia) și în Munții Dolomiti (Italia).

Pe lângă experiențele culturale noi, cei mici vor învăța să lucreze în echipă, să-și înfrângă fricile și să treacă peste dificultăți, să se autoevalueze și să-și atingă adevăratul potențial. Tabăra montană presupune petrecerea unei săptămâni într-un mediu alpin, în care accentul se pune pe parcurgerea de drumeții montane și a dobândirii de aptitudini pentru mersul pe munte, precum și pe familiarizarea copiilor cu valorile educației montane. Spre deosebire de taberele montane, în tabăra de mountain bike ne vom familiariza cu mersul pe bicicletă pe poteci neasfaltate, Insula Thassos fiind un loc de joacă cu infinite posibilități de trasee pentru toate gusturile și nivelurile.

Tabere de schi și snowboard în Austria

Pârtia perfect bătută, viraje carve, apfelstrudel, skibuss, distracție și voie bună, sunt doar câteva cuvinte pe care o să le înțelegem cu adevărat în vacanța noastră pe schiuri sau snowboard din Austria, din cadrul programului de tabere internaționale.  După un mic dejun copios sărim direct în clăpari, suntem pe pârtie în câteva minute și nu ne poate cuprinde privirea atâția kilometri de zăpadă bătută impecabil de ratracul austriac. De multe ori avem impresia că suntem singuri pe munte, dar domeniul schiabil este atât de mare încât aglomerația și statul la cozi par să fie proprii doar plaiului mioritic. Ce poate fi mai frumos?

Recomandăm aceste tabere internaționale tuturor copiilor care schiază binișor sau foarte bine și doresc o vacanță extraordinară și progres în schi/snowboard. Echipa noastră de instructori abia așteaptă să-și împărtășească cunoștințele cu cei mici, tabăra de ski din Austria fiind locul cel mai potrivit pentru acest lucru.

Amintiri de pe alte meleaguri: